1. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh do ktorého postupne pridávame kryštálový cukor, 10 žĺtkov, 10 lyžíc studenej vody a nakoniec hrubú múku s práškom do pečiva. Na pečenie si pripravíme niekoľko malých rovnakých formičiek, ktoré vymastíme a vysypeme múkou. Do každej dáme za lyžicu cesta a postupne upečieme polovičky broskýň.
2. Vyberieme a necháme vychladnúť. Potom vyberieme polovičky broskýň z formičiek, naplníme marmeládou a spojíme, aby nám vznikla broskyňa.
3. Časť broskyne natrieme červeným cukrárskym farbivom a zvyšok broskyne natrieme bielkom, potom ich obalíme v kryštálovom cukre. Medzi broskyne môžeme dať lístok napr. z mäty a tak vytvoríme dojem, že broskyne majú aj stopku.
NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV
Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.